top of page

Vores tjenester

Kalibreringsanalyse 

Jeg kan udføre diskret kontrol og analyse af kalibreringsdata. Er maskinen sat op med korrekte data? Er der udført kalibrering for at opfylde minimumskravene med hensyn til minimumsmålinger og gentagelses nøjagtighed?

Periodiske fejl

Periodiske fejl kan være meget svære at finde! Ofte er de forårsaget af brugerfejl eller det miljø, maskinen er placeret i. Jeg har set de fleste fejl og har erfaringen  i at finde dem.

Dokumentation

On-site analyse af udstyr og eventuel fejlfinding - skriftlig rapport og fotodokumentation.

Uafhængig konsulent

Har du brug for vejledning vedrørende  køb af nyt udstyr eller hjælp/input til et større projekt såsom implementering af nyt system eller software, kan du bruge mig som sparringspartner. Jeg kan rådgive eller fungere som projektleder gennem hele projektet.

Monteringsarbejde - Opstilling/nedtagning af udstyr & maskiner

Har du brug for ekstra kapacitet i din montageafdeling i en kortere eller længere periode? Lad mig give dig et overslag.

Opstilling af maskiner og udstyr samt undervisning af brugere i daglig brug og vedligehold. Nedtagning af maskiner & udstyr, pakket på paller klar til forsendelse.

Hotline

Har du periodisk brug for Hot Line-hjælp? Så kan jeg måske aflaste ved sygdom og ferie.

Forsikrings skader

Har du fået en skade på dit tone-udstyr, det være transport, vand eller brand? 

Jeg kan give en skriftelig og uvildigt vurdering på hvad der skal gøres for at få den funktions dygtig igen.

Fremtidige projekter?

 Jeg har tidligere arbejdet i blandt andet vægtindustrien, sorterings- og doseringsbranchen og er velfunderet indenfor elektroteknik og IT, har du måske en idé til hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed?

Du er velkommen til at kontakte mig med foreslag.

bottom of page